Magazine

 

NU IN DE WINKEL

11e jaargang nummer 2

Vanaf 20 mei 2020 in de winkel

 Vraag ernaar!

Het volgende nummer verschijnt 28 augustus 2020


 

INHOUDSOPGAVE

Route Sardinië binnenland – De Duitse Alpenstrassen – Ierland – Nord Friesland – Denemarken Jutland – De vikingen achterna


De oude Zijderoute

folklore-onderwegNiet per kameel maar met je eigen camper de aloude wegen rijden waarmee in vroegere tijden de kostbare zijde van het verre oosten naar het westen werd vervoerd. Door landen waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Door ruige landschappen, soms onontgonnen, langs magische plaatsen en nog niet door toeristen ontdekte oorden.
Lees het verslag van deze oude route van een groepje camperaars die op expeditie gingen met Far East Expeditions en rijd in gedachten mee………
Lees Zijdenroute-1 Lees Zijdenroute-2 Lees Zijdenroute-3 

Bent u geïnspireerd door het nieuwe reisconcept en geënthousiasmeerd door de bijzondere bestemmingen van de ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition Far East? Dan nodigen zij u graag uit om deel te nemen aan één van de presentatiedagen op het kantoor in Boxmeer.
Aanmelden kunt u via aanmeldingsformulier : Aanmelden

Vanzelfsprekend kunt ook met uw reisvoertuig; camper, overlandvoertuig of 4×4 overlandvoertuig naar onze presentaties komen en er desgewenst overnachten.

Boxmeer ligt aan de Maas met zijn beroemde Maasheggen. Het is een eeuwenoud landschap, uniek voor West-Europa, en het kent een lange geschiedenis, tot aan de Romeinen aan toe. De Maasheggen in Noord-Brabant dankt zijn naam aan de heggen van ineengevlochten meidoornstruiken tussen de landbouwpercelen. Een bijzonder ecosysteem waarin zeldzame planten- en diersoorten voorkomen. Er zijn zeer veel mooie wandel- en fietsroutes die lang de Maasheggen lopen.