Magazine

 

NU IN DE WINKEL

12e jaargang nummer 3

MEDEDELING

De derde editie van 2021 ligt vanaf 20 augustus a.s. in de winkel.

Het volgende nummer verschijnt 26 november 2021


 INHOUDSOPGAVE

Seborga en de bloemenrivier – Vakwerkstrasse – Wintersliep Friesland – Fietsbestemming De ronde hoep – Normandië, land vol herinneringen

 

Bronneberg camper en schadeherstel

Schadespecialist CCS Bronneberg is aangesloten bij Recamp en dat betekent dat zij voor alle verzekeraars mogen werken, vaak levert dat korting op voor uw eigen risico. De schade wordt meestal, indien mogelijk, ook direct afgehandeld met uw schadeverzekeraar. Daarnaast zijn ze erkent Duurzaam Reparateur. Herstel vindt plaats door gebruik te maken van de nieuwste technieken.

Ook voor onderhoud en voor stalling  kunt u bij Bronneberg  terecht, niet alleen voor de camper maar ook voor caravan en boottrailer.

www.ccsbronneberg.nl


De oude Zijderoute

folklore-onderwegNiet per kameel maar met je eigen camper de aloude wegen rijden waarmee in vroegere tijden de kostbare zijde van het verre oosten naar het westen werd vervoerd. Door landen waarvan je het bestaan misschien niet eens wist. Door ruige landschappen, soms onontgonnen, langs magische plaatsen en nog niet door toeristen ontdekte oorden.
Lees het verslag van deze oude route van een groepje camperaars die op expeditie gingen met Far East Expeditions en rijd in gedachten mee………
Lees Zijdenroute-1 Lees Zijdenroute-2 Lees Zijdenroute-3 

Bent u geïnspireerd door het nieuwe reisconcept en geënthousiasmeerd door de bijzondere bestemmingen van de ‘Individueel Begeleide Avontuurlijke Overland Reizen’© van Expedition Far East? Dan nodigen zij u graag uit om deel te nemen aan één van de presentatiedagen op het kantoor in Boxmeer.
Aanmelden kunt u via aanmeldingsformulier : Aanmelden

Vanzelfsprekend kunt ook met uw reisvoertuig; camper, overlandvoertuig of 4×4 overlandvoertuig naar onze presentaties komen en er desgewenst overnachten.

Boxmeer ligt aan de Maas met zijn beroemde Maasheggen. Het is een eeuwenoud landschap, uniek voor West-Europa, en het kent een lange geschiedenis, tot aan de Romeinen aan toe. De Maasheggen in Noord-Brabant dankt zijn naam aan de heggen van ineengevlochten meidoornstruiken tussen de landbouwpercelen. Een bijzonder ecosysteem waarin zeldzame planten- en diersoorten voorkomen. Er zijn zeer veel mooie wandel- en fietsroutes die lang de Maasheggen lopen.