BestCamp campings

BestCamp met 17 campings in Nederland en België
het ontdekken waard is!

Ieder jaar kamperen meer dan drie miljoen Nederlanders in eigen land of bij de Zuiderburen. BestCamp biedt u 17 kwaliteitscampings in de mooiste vakantiegebieden dichtbij huis. Ontdek de charme en recreatiemogelijkheden van de Ardennen, de Kust, Limburg en de Veluwe.

Belgische Ardennen
Op nog geen drie uur rijden van Utrecht ligt een prachtig natuurgebied met uitzichtpunten, kraakheldere riviertjes en karakteristieke dorpjes. Deze bijzondere streek heeft een grote aantrekkingskracht op wandelaars en natuurliefhebbers. Verspreid over de Ardennen liggen vijf ANWB campings, vlakbij bekende plaatsen als Spa, La Roche, Bouillon en Bastogne.

De Kust
De kust van Nederland en Belgiëkenmerkt zich door brede zandstranden en gezellige badplaatsen.De campings in Callantsoog en Noordwijk zijn een vertrekpunt voor prachtige wandel- en fietsroutes. In België is een bezoek aan Plopsaland en de historische stad Brugge een aanrader. Na een dagje strand worden heerlijke vis- en vleesgerechten geserveerd in restaurants en op zonnige terrassen.
De Veluwe
Het Nationaal Park de Hoge Veluwe biedt haar bezoekers uitgestrekte bossen, heiden en vennen. Naast rust en natuur vindt u er bruisende steden met musea en attracties, zoals Paleis Het Loo in Apeldoorn en het Openluchtmuseum in Arnhem. Voor een bezoek aan het grootste natuurgebied van Nederland biedt BestCamp u de keuze uit drie campings met eersteklas voorzieningen.
Limburg
Bourgondisch Limburg biedt u vele troeven. Zowel Nederlands als Belgisch Limburg staan bekend als fietsprovincie. In bijzondere steden als Maastricht, Valkenburg en Hasselt zijn winkels, restaurants, musea en historische gebouwen. U kunt kamperen in Bocholt (B) met 3 zwembaden, een recreatieplas en strand of in Gulpen met een uitzonderlijk mooi uitzicht en overdekt zwemparadijs.
Meer informatie en gratis brochure: www.bestcamp.nl of 070-8900620.