Campingcard IJsland

CAMPINGKAART 2015 VOOR IJSLAND

De Campingkaart 2015 is voor slechts € 105,00 bij Troll Travel te koop. Deze Campingkaart 2015 geldt voor de houder en partner en maximaal 4 kinderen in de leeftijdsgroep tot 16 jaar, reizend met auto/caravan/tent of camper.
Met deze Campingkaart kunt u maximaal 28 nachten op IJsland op campings overnachten. Echter mag men niet meer dan vier (4) aanéén gesloten nachten op één en dezelfde camping verblijven. Met de Campingkaart 2015 kan men vrij gebruik maken van de openbare faciliteiten en van het (drink)water op de kampeerplaats. Bij deze campingkaart is echter het verbruik van elektriciteit, w.o. aansluiting en wasmachine niet inbegrepen.
De aangesloten en deelnemende campings zijn over geheel IJsland gesitueerd en bieden variatie en verscheidenheid. Met deze campingkaart krijgt men waar voor zijn geld en bovendien is men zeer voordelig uit. Onbeperkt en met volle teugen genieten en ook nog geld besparen. Bovendien weet men vooruit wat de kosten zijn.
Campingkaart 2015 geeft toegang tot ongeveer 44 campings verspreid op IJsland. Voor een overzicht van de deelnemende campings raden wij aan de website www.campingcard.is te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *